Gutt Hygienpraktiken a Liewensmëttelsécherheet (HACCP) - SEA
Sessions
En cas de session complète, vous pouvez vous inscrire en liste d'attente ci dessous.
-
22/09/2026 03:00:00 - Duration: 3H - Forum Geeseknäppchen 40, Bvd Pierre Dupong 1430 Luxembourg
Description
Pädagogesch Ziler
- Entwécklung vun de fundamentalen Reflexe fir d’Risiken am Zesummenhang mat der Fabrikatioun, Handhabung an Lagerung vun Liewensmëttel ze minimiséieren
- Kenntnis vun de Geforen am Zesummenhang mat der Liewensmëttelproduktioun
- Uwendung vun de BPH (Gudde Hygiènepraktiken) am Alldag
- Vertrautheet mat der HACCP-Methodik (Hazard Analysis and Critical Control Point)
Beschreiwung vum Formatiounsprogramm
- Perséinlech Hygiène
- Hännwäschen
- Véier Kategorien vu Geforen bei der Liewensmëttelsécherheet
- D’Ufuerderungen bei der officieler Kontroll
Methoden
- Ofwiesselung vu theoreteschem an prakteschem Input
- Material am PowerPoint-Format
- Diskussiounen – Froen / Äntwerten
Zilpublikum
Führungspersonal + Betreuungspersonal + Reinigungspersonal + Verwaltungspersonal + Küchenpersonal
Alterssegment
Frühe Kindheit (PE) + Schulkinder (ES)
Formateur(en)
Formateur(en) vum SIGNA-Team
Fachgebitt
- Liewensmëttelsécherheet
Zousätzlech Informatiounen
Bitte beachten Sie, dass wir keine kostenlosen Parkplätze in der Nähe des Gebäudes zur Verfügung stellen können. Wir empfehlen Ihnen, die öffentlichen Verkehrsmittel zu benutzen, um zur Weiterbildung zu gelangen. Jeder Teilnehmer ist für seine eigenen Getränke, Snacks oder sein eigenes Mittagessen verantwortlich ist. Bitte erkundigen Sie sich im Voraus über Ihre Möglichkeiten.
Die vorliegende Weiterbildung ist für die Einhaltung der gesetzlichen Bestimmungen bezüglich der Pflichtstundenzahl für die Weiterbildung auf 16 Stunden/ETP in einem Jahr validiert.